Foglalás, árak, fizetési lehetőségek

Foglalás során a komplett házikó értetendő, mely az alsó szinten elhelyezkedő étkező-konyha, fürdőszoba, valamint a felső szinten található nappali-hálószoba s ennek két oldalán nyíló teraszokat, valamint a 3.000 nm-es kertet foglalja magában.


Foglaláskor kérünk az alábbiakat vedd figyelme.
A Házikó időjárástól függően tavasztól őszig vár benneteket.
A Házikóban minimálisan foglalható éjszakák száma: 2 éj. Hosszú hétvégékre minimum 3 éjszakára foglalható.


Árak

2 főre, teljes házra vonatkoznak és a foglalandó éjszakák számától, valamint a szezontól függően az alábbiak.

Nyári előszezon (május 1- június 15)HUF / ház / éj
2 éjszakás foglalás esetén42.900
3 vagy több éjszakás foglalás esetén39.000
Nyári főszezon (június 16- szeptember 15)HUF / ház / éj
2 éjszakás foglalás esetén54.900
3 vagy több éjszakás foglalás esetén49.000
Őszi szezon (szeptember 16- október 31)HUF / ház / éj
2 éjszakás foglalás esetén42.900
3 vagy több éjszakás foglalás esetén39.000

Az árak forintban értendők, a ház és kert kizárólagos használatát, ágyneműt, törölközőt, az IFÁ-t, illetve takarítási díjat tartalmazzák.


Foglalás

Foglalási igény jelzése e-mailben a kapcsolat@kalipreshaziko.hu -on lehetséges.
Foglalás visszaigazolásakor a szállásdíj felét, fennmaradó részt pedig érkezés előtti napig kérjük átutalni. Foglalás teljes véglegesítésére az előleg utalás beérkezését követően kerül sor.


Pénzügyi teljesítés

SZÉP kártyás utalással vagy banki átutalással lehetséges az alábbi paraméterek szerint. SZÉP kártya használat során az adott bankhoz tartozó netes Szép kártya felületen a ’Káli présházikó’ szolgáltatót kell keresni. Mindhárom SZÉP kártya típus, valamennyi alszámlájáról elfogadunk teljesítést.


Banki átutalás esetén pedig az utalási adatok a következők.
Név: Szigeti Péter
Fogadó bank neve: Erste Bank Zrt.
Számlaszám: 11600006-00000000-45081868

Közlemény rovatba kérjük írjátok be “Káli Présházikó éééé.hh.naptól-napig”

Fentieken túlmenően Revolut, valamint Wise alkalmazásokon, bármely pénznemben aktuális keresztárfolyamok figyelembe vétele mellett is elfogadunk teljesítést.

A szállásdíj beérkezéséről, visszaigazoló e-mailt küldünk. A beérkező összegről számlát állítunk ki, melyet e-mailben továbbítjuk.


Adminisztráció

A szállás foglalása során az NTÜ-s regisztrációhoz valamint a számla kiállításához szükségünk van a vendég/ vendégek nevére, születési dátum és hely, lakcím irányító számára, számlázási címre.

2021. szeptember 1-től a hatályos jogszabályoknak megfelelően a magyarországi szálláshely szolgáltatóknak minden vendég törvényben meghatározott személyes adatait okmányolvasó használatával keresztül rögzíteniük kell. Az elfogadott okmányok magyar állampolgárok esetében: személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél. A szabályozás minden vendégre vonatkozik, így a gyermekek esetében is szükség van a fényképes okmány bemutatására. A fenti regisztrációs kötelezettségeinknek eleget téve célszerűen a fenti igazolványok bármelyikének mindkét oldalának másolatát szíveskedjetek megküldeni e-mailen.


Lemondási feltételek
Az érkezést megelőző 15 napig ingyenesen lemondható.
Az érkezést megelőző 1-14 napig a foglalási díj 50%-a a lemondási díj.
Az érkezés napján, vagy utána lemondott foglalás esetén a foglalási díj 100%-a a lemondási díj.

A 2020-ban kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel, kijárási tilalom, ezzel kapcsolatos akadályoztatás esetén átfoglalási lehetőséget, vagy teljes foglalási díj visszafizetési opciót biztosítunk a visszamondás időpontjától függetlenül.